Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Béltisztító kúra mindenkinek ajánlott

Béltisztító kúraBéltisztító kúra mindenkinek ajánlott! Idősebbeknek és fiataloknak, azoknak, akik odafigyelnek az egészséges táplálkozásra, és olyanoknak, akik inkább a gyorséttermi vagy készételeket fogyasztják szívesebben. A béltisztító kúra évente 3-4 alkalommal akkor is javasolt, ha rendszeresen fogyasztunk gyümölcsöt és zöldséget, sőt, elvégzése a vegetáriánusok számára is szükséges.

Teljesen természetesnek vesszük, hogy minden nap tisztálkodunk, megmossuk a fogunkat, rendszeresen ápoljuk a hajunkat és körmeinket, emésztőrendszerük megtisztítását sokan mégsem tartják ennyire fontosnak. Pedig a rendszeresen elvégzett béltisztító kúra jelentős mértékben hozzájárul a betegségek megelőzéséhez, az emésztőrendszeri panaszok megszüntetéséhez, és az immunrendszerünk erősítéséhez. A béltisztító kúra megszépíti a bőrt, ezáltal javítja külső megjelenésünket.

Kinek ajánlott a béltisztító kúra elvégzése?

A válasz rendkívül egyszerű: a béltisztító kúra mindenkinek ajánlott. Amennyiben nincsenek panaszaink, a béltisztító kúra az egészségünk megőrzését szolgálja, ha a kellemetlen tünetek már jelentkeztek, akkor segít ezeket megszüntetni.

Hogy miért éppen a béltisztító kúra jelentheti a megoldást? Mert minden táplálék, amelyet elfogyasztunk, a szájüregünkből a nyelőcsövön, majd a gyomron át a bélrendszerbe jut, ahol a feldolgozás nagy része zajlik. Itt válik szét a tápanyag a salakanyagtól, és itt próbál megszabadulni a szervezetünk azoktól az összetevőktől és az anyagcsere során keletkező melléktermékektől –köztük a méreganyagoktól–, amelyek feleslegesek, vagy éppen károsak. Többnyire a toxinok és salakanyagok távoznak is a szervezetünkből, ugyanakkor ezek egy része az évek során lerakódik az emésztőrendszerben és különösen a vastagbél nyálkahártyáján. Ha ez hosszú távon megmarad, akkor számolnunk kell azzal, hogy a bélműködés, valamint az emésztés és a tápanyagok hasznosulása egy idő után nem lesz megfelelő, felborul a bélflóra egyensúlya, ami kihat az immunrendszer működésére.

Ne várjuk meg a tüneteket

A béltisztító kúra segítségével elkerülhetők, illetve megszüntethetők a toxinok és salakanyagok hatására jelentkező kellemetlen, és sok esetben kínzó tünetek. Ezek közül a leggyakoribbak, a rossz emésztés, a székrekedés, a puffadás, a zavaró mértékű gázképződés, a krónikus hasfájás, a rossz lehelet, a fáradékonyság és a levertség. Szintén jó szolgálatot tehet a béltisztító kúra a pattanásosok, és más bőrproblémák kezelésében.

Béltisztító kúra = jó emésztés

A salakanyagok és a mérgek felhalmozódása a tápanyagok megfelelő felszívódását, valamint hasznosulásukat is akadályozza, emiatt krónikus betegségek is kialakulhatnak. Szintén hiányállapotokat idézhetnek elő a salakanyagban megbújó paraziták, amelyek elszívják a szervezet elől a tápanyagokat, anyagcseréjük során pedig toxinokat termelnek. Ezeket a problémákat is rendezi a béltisztító kúra, ami helyreállítja az emésztést, és kiűzi az élősködőket. Sőt, a vastagbélrák kockázatát is csökkenti, a betegség ugyanis közvetlenül kapcsolatba hozható a vastagbélbe jutó méreganyagokkal. Aki még életében nem végzett béltisztító kúrát, talán már egyáltalán nem emlékszik arra, hogy milyen könnyű és felszabadult a test, milyen jó a közérzet, és milyen kirobbanóan energikus az ember, ha a bélrendszere tiszta és egészséges!

Az átfogó kúra jelent igazi megoldást

Hogyan tarthatjuk fenn a rendet és a tisztaságot a beleinkben? Nem elég –bár nagyon fontos– rostot, gyümölcsöt, zöldséget fogyasztani, ezekből ugyanis szinte képtelenség akkora mennyiséget bevinni a szervezetünkbe, ami a tökéletes béltisztításhoz szükséges. Sokkal hatékonyabb és egyszerűbb a béltisztító kúra elvégzése, amiből mindig a komplex megoldást válasszuk: ezek a béltisztító kúrák ugyanis a teljes belső testtisztítás mellett a méregtelenítésről, a hiányzó tápanyagok utánpótlásáról, a bélflóra helyreállításáról és a paraziták eltávolításáról is gondolkodnak. A siker titka egy alaposan átgondolt és sokszorosan kipróbált, a felhasználók által igazolt minőségi béltisztító kúra. Igen, nagyon fontos, hogy egy szer vagy egy komplex béltisztító kúra mögött sikertörténetek álljanak, azaz megtörtént esetek bizonyítsák a kíméletességét, ugyanakkor a hatékonyságát is. Ezeknek a feltételeknek maradéktalanul megfelel a Natural Swiss béltisztító program, amelynek jótékony hatásairól ellenőrzött forrásokból is megbizonyosodhatunk.

Forrás:
A NaturalSwiss magyarország hozzájárult a tartalom felhasználásához.

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Mit nyújtanak a Clean Inside® Program termékei Önnek?

A Clean Inside® béltisztító kúra a teljes körű béltisztítás, méregtelenítés, és az egészséges és életerős szervezet fenntartása érdekében három terméket tartalmaz:

Az első termék a Clean Inside®, amely egy rostkiegészítő – ez a termék a béltisztítás elvégzéséért felelős, és a benne található gyógynövényrostok segítségével az újabb méreganyagok lerakódását előzi meg. A Clean Inside® Program mindennapos használatra készült: mivel a béltisztítás folyamatos,...