Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Ekcéma

EkcémaA bőr az egészség tükörképe. Ha a szervezet nem képes megszabadulni természetes módon a számára szükségtelen és káros anyagoktól, akkor a méreganyagok más úton, a bőrön keresztül távoznak. Ilyenkor bőrkiütés, pattanás, ekcéma, herpesz vagy pikkelysömör jelentkezik.

Ebben az esetben sajnos nem segítenek a drága kozmetikumok sem, ugyanis a bajt belülről kell kezelni. Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk az, hogy sok folyadékot fogyasztunk, és rendszeresen méregtelenítünk.

A felsoroltak közül a legnagyobb problémát általában az ekcéma okozza, főként azért, mert okainak felderítése nagy körültekintést igényel, ugyanis nehezebben kideríthetőek.

Az ekcéma tünetei és okai

Az ekcéma legjellemzőbb tünetei a száraz, vörös, viszkető bőrfelület pikkelyesen hámló foltokkal. A viszketésnek általában a beteg nem tud ellenállni és dörzsöli, vakarja az érintett területet, ez által a tünetek csak súlyosabbá válnak.

Az ekcéma leggyakrabban a végtagokon, a bőrhajlatokban, az arcon, a fejbőrön jelenik meg.

Az ekcéma rendkívül kellemetlen bőrgyulladás, amely egyrészt genetikai okokból alakulhat ki, a legtöbb esetben azonban az ekcéma egy allergiás reakció. Az allergia kiváltó oka lehet egy tisztítószer vagy tisztálkodó szer, de lehet élelmiszer is vagy pollen, esetleg valamilyen fém. Az ekcéma esetében általában nagyon nehéz kideríteni a kiváltó okot, ezért olyan nehéz küzdelem az ellene folytatott harc, főleg abban az esetben, ha csak külső segítséget, kenőcsöt, stb. veszünk igénybe.

Olykor úgy tűnik, hogy az ember megtalálta magának az ekcéma ellenszerét egy-egy kozmetikum alkalmazásával, később azonban gyakran kiderül, hogy mégsem az a megfelelő megoldás. Ez elsősorban azért van így, mert az ekcéma olykor visszahúzódik, a tünetek eltűnnek, azután pedig újra fellángol a betegség. Az ekcéma kiváltó oka lehet egyes esetekben a stressz is, amelynek elmúltával a betegség tünetei csökkennek.

Az ekcéma kezelése

Az ekcéma valójában egy bőrgyulladás. A kiváltó okoktól függetlenül hasonlóan kell kezelni, mint bármely más gyulladást.

Semmilyen gyógymód nem lehet hatékony, ha előtte a szervezetet nem tisztítjuk meg méregtelenítés segítségével. Nagy az esélye ugyanis annak, hogy a szervezetben felgyülemlett méreganyagok hozzájárulnak az ekcéma kialakulásához, vagy azt akár ki is válthatják.

Méregtelenítés után olyan táplálék kiegészítőt kell választani, amely gazdag E-vitaminban, amelynek gyulladáscsökkentő hatása közismert. Emellett a cink is elősegíti a gyulladás enyhülését. Az antioxidánsok, valamint további immunerősítő vitaminok mind hozzájárulnak az immunrendszer működésének egyensúlyához. A jól működő immunrendszer pedig elősegíti az ekcéma tüneteinek enyhülését, gyógyulását.

Szép bőr érdekében válassza a ToxiClean-t, amely értékes összetevőket tartalmaz az egészséges megjelenésért!

Forrás:
A natural-swiss Hu weboldala hozzájárult a tartalom felhasználásához.
http://dermatology.about.com/od/skindiseases/a/skindisease.htm
http://www.medicinenet.com/allergy/article.htm

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Mit nyújtanak a Clean Inside® Program termékei Önnek?

A Clean Inside® béltisztító kúra a teljes körű béltisztítás, méregtelenítés, és az egészséges és életerős szervezet fenntartása érdekében három terméket tartalmaz:

Az első termék a Clean Inside®, amely egy rostkiegészítő – ez a termék a béltisztítás elvégzéséért felelős, és a benne található gyógynövényrostok segítségével az újabb méreganyagok lerakódását előzi meg. A Clean Inside® Program mindennapos használatra készült: mivel a béltisztítás folyamatos,...