Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Az emberi szervezet, mint méreggyár

Méreganyagok a szervezetbenNem csak környezetünk, a kórokozó mikroorganizmusok vagy paraziták gyártják a káros anyagokat. Mérgező anyagok közvetlenül a szervezetben, az emésztőrendszerben, a nem megfelelő emésztés során is keletkezhetnek.

Pedig a vérnek innen csak tápanyagokat kellene kapnia az emésztés eredményeképpen, nem pedig mérgeket, amelyek az erjedésben, illetve a rothadás során keletkeznek. Az élelemnek emésztődnie kell, nem pedig rothadnia. Bár az emberek estében nagyon gyakori, ugyanakkor nem normális az emésztés helyetti rothadás. A vastagbélben továbbá rothasztó baktériumok szaporodnak el, amelyek idővel felülkerekednek a természetes bélflórán, ez által megakadályozzák annak helyes működését, többek között bizonyos vitaminok előállítását is (K2, B1, B12 stb.), és valójában emésztést gátló hatást fejtenek ki.

Az alkohol, a fekete bors, az ecet és egyéb olyan anyagok fogyasztása, amelyek gátolják a kedvező bakteriális emésztést, fokozza a káros folyamatokat. Sokaknál a rossz emésztés egyik fő oka a rosszul összeválogatott ételek fogyasztása. Ezt az a tény is alátámasztja, hogy az ételek helyes kombinációjával az ember megszabadulhat emésztési gondjaitól, amennyiben ezeknek nincs komoly kóros jellegük (bővebben erről a K. Horáková: "Az egészséges élet művészete" című könyvben olvashat, a Metro Media kiadásában).

Az elégtelen emésztés utáni önmérgezés tünetei

A vastagbelet, valamint ennek feladatát (az emésztés is szorosan kapcsolódik ehhez) egy nagyvárosi csatornarendszerhez hasonlíthatjuk. Ha a nagyvárosi csatornarendszer eldugul, az egész környéket elárasztja a szennyvíz.

Hasonló folyamat megy végbe a szervezetben is abban az esetben, ha az emésztőrendszer nem működik megfelelően, az emésztés folyamata nem tökéletes. Miközben a bél feltöltődik a halmozódó salakanyagokkal, a szervezetben - az elégtelen emésztés és ürítés következtében - mérgező hatású anyagok termelődnek. Az így keletkező mérgező anyagok károsan befolyásolják a szervezet működését. Ezt önmérgezésnek – autointoxikációnak - nevezzük. Amennyiben akár egyet észlelünk a feltüntetett tünetek közül, valószínűleg ennek a megnyilvánulásáról van szó, és meg kellene tisztítani szervezetünket az emésztés normalizálódásának érdekében. Tesztelje önmagát!

TESZT

Az önmérgezés, az elégtelen emésztés vészjelei:

 • élelmiszer-allergia vagy -érzékenység,

 • rossz lehelet, bűzös gázok és széklet,

 • székrekedés, hasmenés, darabos széklet, a bél rendszertelen mozgása,

 • gyakori túlterheltség, influenza, megfázás,

 • haspuffadás vagy flatulentia, a vékonybél gyakori zavarai,

 • gyakori ismeretlen eredetű fejfájások,

 • általános fájások, amelyek helyről helyre vándorolnak,

 • érzékenység zsíros ételekre,

 • energiahiány, ismeretlen eredetű vitalitáshiány,

 • fájdalmak a hátgerinc alsó részében,

 • csökkent ellenálló képesség a fertőzésekkel szemben,

 • hosszú alvás szükséglete,

 • máj-, ill. epehólyag-fájdalom,

 • menstruáció előtti szindróma (PMS), begyulladt mell, hüvelyi fertőzések,

 • bőrpanaszok: pattanások, mitesszerek, bőrgyulladás – akne.

A teszt eredménye: Ha tapasztalja a felsorolt tünetek valamelyikét, valószínű, hogy szervezete emésztési problémákkal küzd, amely folyamatosan további bajokat okoz. Annak érdekében, hogy ne okozzanak komoly egészségi gondot, azt javasoljuk, hogy az emésztési problémák megszüntetésének érdekében ne csak gondolkodjon valamilyen belső megtisztuláson (leginkább béltisztító programon) és az elválasztó étrend szabályainak betartásán, hanem minél előbb tegye is meg.

Kiértékelés: A szervezet minden sejtjét érintheti a mérgeződés hatása, az emésztés nehézségekbe ütközik. Amikor nem megfelelő emésztés okán mérgező anyagok az idegrendszerben halmozódnak fel, túlérzékennyé válunk és depressziósak leszünk. Gyengének érezzük magunkat, ha a toxinok a szívben halmozódnak fel, puffadtnak, ha a gyomrot telítik, valamint leheletünk taszítóvá válik, ha tüdőnket érintik. Ha a mérgek a bőrünkön keresztül igyekeznek „távozni”, pattanások keletkeznek vagy sápadtak leszünk, és bőrünk ráncossá válik. Ha a toxinok a mirigyekhez jutnak, fáradtnak, letargikusnak, szexuálisan gyengének érezzük magunkat, és jóval öregebbnek nézünk ki, mint ahány évesek vagyunk. A mérgező anyagok, amelyek az elégtelen emésztés révén keletkeznek a szervezetben, veszélyes toxinok, a bélből a vérbe kerülnek, és lerakódnak a szervezet szöveteiben.

Forrás:
A Dr-Fachet gyógygomba magyarország hozzájárult a tartalom felhasználásához.

Méregtelenítés | méregtelenítő kúra

ToxiClean® - Májtisztító táplálék-kiegészítő

A ToxiClean® tökéletes segítséget biztosít a máj tehermentesítésében. Mégpedig oly módon hogy segít eltávolítani a szervezetből, a mérgező nehézfémeket, melyek gyakran lerakódnak. Ezen nehézfémek lehetnek, például, az ólom, a higany, a kadmium, alumínium, a nikkel, és az arzén is. Nagyon fontos tudni való, hogy a méregtelenítés során, minden méreganyag távozni tud a szervezetünkből, melyek amúgy nem éppen gyakorolnak jótékony hatást az emberekre nézve. A ToxiClean® összetétele segít a higany mérgezés leküzdésében. Higany mérgezést oly módon szenvedhet az ember, ha az utóbbi pár évben gyakran kapott amalgám tömést...