Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Méregtelenítő program

Méregtelenítő programA komplex méregtelenítő program nem csupán felerősíti a szervezet természetes méregtelenítő folyamatait, hanem összetevői révén megtisztítja a toxinoktól a belső szerveket, és eltávolítja a bélrendszerből a pangó salakanyagot. Éppen ezért, a méregtelenítő program segítségével megszabadulhatunk kínzó emésztőrendszeri panaszaink jelentős részétől, egészségesebbnek és fittebbnek érezzük magunkat. Napjainkban a környezetszennyezés miatt, egyre nagyobb mennyiségű méreggel kerülünk közvetlen kapcsolatba. Elegendő arra gondolni, hogy az ivóvízzel, és a belélegzett levegővel mennyi méreganyag kerül a szervezetbe, és ezt csak tovább súlyosbítja a táplálék minősége, valamint a különböző gyógyszerek, amelyek már önmagukban is indokolják a rendszeres méregtelenítést, a méregtelenítő programok használatát.

A mérgek hatása

Az első kérdés, hogy mi okozhatja a méreganyagok lerakódását a bélfalon. Ennek fő oka a rostszegény táplálkozás, és a kész-, illetve félkész, adalékanyagokban bővelkedő élelmiszerek fokozott bevitele. Szintén gondot okozhat a „túlgyógyszerezés” a fel nem szívódó szintetikus gyógyszermaradványok ugyanis jórészt a bélrendszerben maradnak. Egyre több kémiai anyag, tartósítószer, állományjavító, színezék, ízfokozó jut a szervezetünkbe, ezzel a mennyiséggel pedig a természetes méregtelenítést végző szerveink már nem tudnak mihez kezdeni. A toxinok eltávolítása ma már csak tudatos támogatással, elsősorban a méregtelenítő programok révén lehetséges. Szükség van tehát a méregtelenítésre és béltisztításra annak érdekében, hogy megelőzzük a betegségeket, illetve visszanyerjük az egészségünket. Megfelelő méregtelenítés hiányában a mérgező anyagok ugyanis idővel felhalmozódnak a vastagbélben, ahonnan a véráramon keresztül könnyedén eljutnak a belső szervekhez. Kellemetlen panaszokat, sőt, akár betegségeket okozhat a vastagbél falán lerakódó salakanyag is, ami toxikus (mérgező) hatása mellett fizikailag is akadályozza a tápanyagok felszívódását, akadályozhatja az ürítést, növeli a vastagbélrák kockázatát, valamint hozzájárul a bélflóra egyensúlyának felborulásához. Mindezt elkerülhetjük, a panaszokat megszüntetethetjük a méregtelenítő program alkalmazásával.

Segít a méregtelenítő program

A jól megválasztott, minőségi méregtelenítő programba beletartozik a belek megtisztítása a salakanyagoktól, a mérgek és bélparaziták eltávolítása, a bélflóra helyreállítása, az immunerősítés, valamint a hiányzó tápanyagok pótlása. Ennek eredményeként, a méregtelenítő program jótékony hatásai is sokrétűek: hozzájárul a krónikus hasmenés és székrekedés, puffadás, az erőteljes gázképződés, a hasfájás, a fáradékonyság, a rossz közérzet, az emésztési problémák megszüntetéséhez, csökkenti a vastagbélrák és az aranyér kialakulásának esélyét. Ezen kívül, a méregtelenítés energiával tölt fel, a bélflóra egyensúlyának visszaállításával rendezi az immunrendszert (a bélflóra közvetlenül befolyásolja az immunrendszer működését, részt vesz az emésztésben, és egyes vitaminok termelésében), ezáltal ellenállóbbá tesz a fertőzéses betegségekkel szemben (pl. influenza), fokozza a tápanyagok hasznosulását, segítségünkre lehet a felesleges kilók leadásában, a pattanások és más bőrproblémák eltüntetésében. A szervezetben felhalmozódó méreganyagok minden esetben az immunrendszer működésének romlásához vezetnek, így válik lehetővé a paraziták elszaporodása. Az élősködők elszívják a tápanyagokat, anyagcseréjük során toxinokat termelnek, ami befolyásolja a belső szervek működését, és ezáltal betegségek kialakulásához vezethet. A megfelelő méregtelenítő program képes a parazitákat a méreganyagokkal együtt eltávolítani, valamint segíti az immunrendszer optimális működésének helyreállítását olyan mértékben, hogy a méregtelenítés hatására a paraziták a későbbiekben se tudjanak megtelepedni.

A méregtelenítés nem korfüggő

A méregtelenítő program elvégzése minden korosztály számára javasolt, hiszen egy fiatal szervezetbe is nagyon sok méreganyag kerül be nap, mint nap. Természetesen idősebb korban, főként a mozgáshiány következtében, a probléma súlyosbodik, ebből adódóan a méregtelenítés már szükségszerűnek tekinthető az egészség megőrzése érdekében. Egy középkorú ember bélfalán akár több kilogrammnyi salakanyag rakódhat le, ami a méregtelenítő programmal biztonságosan eltávolítható.

Milyen a hatékony méregtelenítő program?

A teljes testtisztítás kizárólag prémium minőségű, komplex méregtelenítő programmal lehetséges. Csak olyan kúrát alkalmazzunk, amely a méregtelenítés mindhárom fázisára, tehát a béltisztításra, a toxinok eltávolítására, valamint a paraziták kiűzésére, külön készítményt kínál. Olvassuk el a méregtelenítő program használóinak közjegyző által hitelesített véleményét, tanulmányozzuk a szakmai internetes oldalakat, így megbizonyosodhatunk a termék hatásairól.

Forrás:
A Naturalswiss Ltd hozzájárult a tartalom felhasználásához.

Méregtelenítés | méregtelenítő kúra

Teljes testtisztítás a ToxiClean® segítségével!

Kutatóink számára a ToxiClean® széles spektrumú méregtelenítő kúra kifejlesztésekor fontos szempont volt, hogy az a Clean Inside® programmal együtt alkalmazva legyen képes a teljes testtisztítás elérésére, valamint arra, hogy az újabb lerakódások létrejöttét megelőzze. Mindemellett táplálja egész szervezetünket is. A ToxiClean® méregtelenítő kúra tehát a Clean Inside® kúra kiegészítője lehet. Együttes alkalmazásuk a létező legalaposabb, teljes szervezetet érintő méregtelenítő kúra, amelyet valaha kifejlesztettek.