Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Mit kell tudni az élősködőkről?

Mit kell tudni az élősködőkrőlA méreganyagok, valamint a szintetikus eredetű, „mű”-nek nevezett élelmiszerek fogyasztása károsan befolyásolja az emésztést, valamint kóros elváltozások kialakulásához (többek között a vastagbélben) vezet. A National Geographic szerint a mérgező salakanyagok bizonyos idő elteltével gyakran az „ijesztő lények vészjósló világává” változnak, amelyben különféle paraziták élnek.”

A Discover folyóirat 2000-ben egy figyelemreméltó cikket jelentetett meg a paraziták témában: „Minden élő szervezetben, illetve azok felületén paraziták élnek, de az embereknek sokkal több van belőlük.”

A tudósok csak most kezdik feltárni, mire képesek a világszerte elterjedt paraziták. A kutatások lényeges dologra figyelmeztetnek: A paraziták uralmuk alá vonhatják a világot. Megdöbbentő a felfedezés, miszerint ezek az apró élőlények - amelyek jelenlétét többnyire természetesnek véljük - milyen hatalmas erőt képviselnek. A szervezet folyamatosan együttműködő sejtekből épül fel. Ezt az együttműködést kémiai ingerek, jelzések irányítják. Ha egy idegen szervezet – pl. parazita – képes ezeket az ingereket az irányítása alá vonni, akkor ez által bennünket is képes lesz befolyásolni. Ez jelenti a paraziták legfőbb veszélyét.

„A környezetből származó mérgező anyagok, az egészségtelen étrend és a paraziták együttesen igen komoly fenyegetést jelentenek az emberiség számára.” „Valójában, a paraziták több embert öltek meg a történelem során, mint ahányan elestek háborúban” – állítja a National Geographic ”A testek rablója” (The Body Snatcher) című díjnyertes dokumentumfilmjében.

Ha nem hiszi el, hogy paraziták élhetnek több ezer emberben, akkor feltétlenül olvassa el ezen az oldalon a további írásokat a témával kapcsolatosan. Hamar rá fog döbbenni, hogy lényegesen komolyabb problémáról van szó, mint azt bárki gondolná.

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Parasic® - Természetes anti-parazita kapszula

A Natural Swiss termékek között lehetőségünk van az anti-parazita táplálék kiegészítő beszerzésére. Nevén nevezve: a Parasic® táplálék kiegészítőről van szó, mely segítséget biztosít a káros paraziták eltávolításában, kiirtásában. A bélparaziták, nagyon sok betegség okozói! Célszerű ezen káros szervektől megtisztítani szervezetünket, és megfékezni az elszaporodásukat. Ebben nyújt tökéletes segítséget a Parasic®, anti-parazita táplálék kiegészítő!