Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

NaturalSwiss csalás: mire jó a vádaskodás?

NaturalSwiss csalásAz alternatív megoldást kínáló természetgyógyászati termékek, táplálékkiegészítők piacán szinte normálisnak számít, hogy a sikeres készítmények előbb-utóbb elvtelen támadások célpontjává válnak. A NaturalSwiss csalás vádja mögött sem lehet más okot felfedezni, hiszen a NaturalSWiss méregtelenítő termékek hatékonyságát a tudományos vizsgálatok mellett számtalan felhasználói vélemény bizonyítja.

Kiváló minőség, gondosan összeválogatott természetes összetevők, tudományosan igazolt recept: így lehetne jellemezni a NaturalSwiss méregtelenítő és béltisztító termékeket, amelyek hatékonyan, mégis kíméletesen távolítják el a szervezetből a lerakódott mérgeket. Nem véletlen tehát, hogy a NaturalSwiss termékei évek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, vezetik az eladási statisztikákat. Ennek ellenére, egyes internetes oldalakon visszatérően megjelenik a NaturalSwiss csalás vádja. Bár ezeknek a kommenteknek a száma eltörpül a szakmai fórumokon és véleményoldalakon olvasható pozitív tapasztalatok mellett, érdemes megvizsgálni, mi állhat a támadások hátterében. A NaturalSwiss csalást kiáltók azt állítják, hogy a méregtelenítéshez és a béltisztításhoz nincsen szükség külső segítségre, ezt ugyanis a szervezet saját maga elvégzi. Ez való igaz: testünk folyamatosan méregtelenít, ha viszont a toxinok mennyisége túlságosan magas, erre már nem képes. Amire pedig sajnos előbb-utóbb sor kerül, hiszen az egészségtelen (modern) étrend tele van káros adalékanyagokkal, a stressz és a mozgásszegény életmód is nagymértékben hozzájárul a méreganyagok felhalmozódásához. Ilyenkor mindenképpen szükség van a méregtelenítő és béltisztító kúra elvégzésére, ami lehetővé teszi, hogy a méregtelenítő funkciók ismét működőképesek legyenek. Hogy ez mennyire fontos, azt a tudományos kutatások mellet a NaturalSwiss csalást cáfoló sok ezer ellenőrzött, pozitív vélemény is bizonyítja, melyeket a szakmai fórumokon és véleményoldalakon bárki elolvashat.

A másik NaturalSwiss csalás topikokon megjelenő állítás, hogy a méregtelenítő és béltisztító termékek nem természetes alapanyagokat tartalmaznak, és mit nevezünk egyáltalán természetes alapanyagnak. Ennek a vitának érdemben nincs köze ahhoz, hogy a NaturalSwiss csalás vagy nem, a fórumokat viszont mégis azzal a címmel indítják, hogy NaturalSwiss csalás.

Fontos tudni azt is, hogy a NaturalSwiss csalás hirdetői sosem beszélnek a termékek rossz minőségéről. Mivel egyre többen használják ezeket a termékeket, a cég lejáratása lehet az egyetlen célja a NaturalSwiss csalás témájával foglalkozó fórumoknak.

Forrás:
A Natural-Swiss-HU hozzájárult a tartalom felhasználásához.