Méregtelenítés garanciával Természetes méregtelenítés Nem génmanipulált Svájci minőség

Tisztítókúra: segíti az egészségmegőrzést

TisztítókúraNem érzi jól magát a bőrében? Fáradékony, levert, nincs kedve semmihez, és még az emésztése sincsen rendben? Nagyon valószínű, hogy az emésztőrendszerében felhalmozódott mérgek és káros salakanyagok okozzák a panaszait, amiktől egy alapos tisztítókúra segítségével, jó eséllyel gyorsan megszabadulhat.
Ha ok nélkül fáradékonynak érezzük magunkat, nem tudunk rendesen aludni, hasfájással, szorulással, vagy éppen hasmenéssel küzdünk, rendszeresen puffadunk, ég a gyomrunk, ráadásul a bőrünk is egyre fakóbb, a hajunk és körmeink pedig fénytelenek és töredezettek, itt az ideje, hogy megszabaduljunk a szervezetünkben felgyülemlett mérgektől, valamint a beleinkben letapadt salakanyagoktól. Erre a legalkalmasabb módszer egy általános, és alapos tisztítókúra.

Miért ajánlott a tisztítókúra?

Étkezéskor –hacsak nem kizárólag bió élelmiszereket fogyasztunk− óhatatlanul különféle káros anyagok kerülnek szervezetünkbe, ahogyan az emésztés, valamint a bélrendszerben élő mikroorganizmusok és paraziták anyagcseréje során is termelődnek toxinok. Szervezetünk ugyan folyamatosan méregtelenít, a nagy mennyiségű toxinnal azonban egy idő után már nem boldogul: a méregtelenítést végző szervek, a vastagbél, a máj és a vesék egyszerűen túlterhelődnek. Hozzájárul ehhez a mozgásszegény életmód is, ami szintén gátolja a mérgek természetes semlegesítését és kiürülését. Ennek következtében károsodik a bélflóra, gyengül az immunrendszer, romlik fizikai- és a szellemi teljesítőképességünk, emésztési zavarok jelentkeznek. Idővel a méregtelenítést végző szervek is károsodnak, ami miatt további betegségekhez vezethet. A tisztítókúra hatása éppen ezért rendkívül sokrétű:

  • Eltávolítja az emésztőrendszerből a mérgeket

  • Megtisztítja a beleket a káros lerakódásoktól

  • Helyreállítja az emésztési folyamatokat

  • Segít megszüntetni a székrekedést és a hasmenést

  • Hozzájárul az alapos, és rendszeres ürítéshez

  • Enyhíti a puffadást

  • Megszüntetheti a krónikus hasfájást

  • Csökkenti a fejfájás lehetőségét

  • Támogatja a bélflóra regenerálódását

  • Javítja a közérzetet

Összességében elmondható, hogy a tisztítókúra segítségével a szervezet új erőre kap.

Rendszeresen végezzük el

Évente 3-4 alkalommal kifejezetten ajánlott a tisztítókúra elvégzése, a tavaszi méregtelenítés pedig szinte kötelező, hiszen a tél folyamán a zsíros, nehéz ételeknek, valamint a mozgás hiányának „köszönhetően” még nagyobb arányú a káros anyagok felhalmozódása a szervezetben. Az ősz szintén a tisztítókúra időszaka, ha ilyenkor méregtelenítjük a szervezetünket, a bevitt vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hatékonyabban szívódnak fel, ezáltal erősítik immunrendszerünket, kevésbé leszünk kitéve a szezonális betegségeknek.

Fogyás és tisztítókúra

A tisztítókúra nagyszerű kiegészítője és segítője lehet a fogyókúrának. Mivel nem csupán a mérgektől, hanem a belekben pangó salakanyagoktól is megszabadít, valamint fokozza a zsírok és szénhidrátok lebontását, a tisztítókúra hatására a felesleges kilók egy részétől is megszabadulhatunk.

Szánjunk rá időt

Bár léteznek néhány napig tartó, vagy akár mindössze egyetlen hétvége alatt tökéletes eredményt ígérő tisztítókúrák, mielőtt ezek mellett döntetnénk, gondoljuk végig: hogyan lehetne ilyen rövid idő alatt a hónapokon, esetleg éveken keresztül felgyülemlett mérgeket és salakanyagokat egy csapásra eltüntetni a szervezetünkből. Ha ez lehetséges is lenne, aránytalanul nagy megterhelést jelentene a szervezet számra. Éppen ezért, válasszunk inkább hosszabb ideig tartó, alapos és kíméletes tisztítókúrát, ami a tisztításhoz szükséges rostok és más természetes összetevők mellett a toxinok miatt hiányzó tápanyagokat, vitaminokat is koncentráltan tartalmazza. Utóbbi azért lényeges, mert a megfelelő mennyiségű rostot és tápanyagot pusztán étrendváltással nem mindig tudjuk maradéktalanul biztosítani. Ügyeljünk a megfelelő folyadék utánpótlásra, az egyébként egészséges zöldség- és gyümölcslevek mellett minél több tiszta vizet is igyunk. És még valami: ne bízzunk feltétlenül azokban a tisztítókúrákban, amelyek egy termékkel ígérnek megoldást minden problémára. A kúra is csak akkor lehet igazán hatékony, ha a béltisztítást és a tápanyag utánpótlást kifejezetten erre a célra összeállított termékekkel oldja meg.

Ne feledkezzünk meg a májunkról

A máj a méregtelenítés központi szerve, gondoskodik arról, hogy az emésztés során a vérbe kerülő toxinok ne okozzanak károsodást a szervezetben. Ezért nagyon fontos, hogy a tisztítókúra támogassa a máj egészséges működését és regenerálódását, valamint vértisztító hatása is legyen.

Forrás:
Az Életmód-magazin weboldal hozzájárult a tartalom felhasználásához.

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúra

Mit nyújtanak a Clean Inside® Program termékei Önnek?

A Clean Inside® béltisztító kúra a teljes körű béltisztítás, méregtelenítés, és az egészséges és életerős szervezet fenntartása érdekében három terméket tartalmaz:

Az első termék a Clean Inside®, amely egy rostkiegészítő – ez a termék a béltisztítás elvégzéséért felelős, és a benne található gyógynövényrostok segítségével az újabb méreganyagok lerakódását előzi meg. A Clean Inside® Program mindennapos használatra készült: mivel a béltisztítás folyamatos,...